IMATGES PER BAIXAR

Nota de Premsa
3 de novembre de 2019

 

TERRA CREMADA.

La cervesa dels que la volem cremada abans que subjugada(*)

(*) L’eslògan fa referència a l’argument del còmic Terra Cremada, on els catalans prefereixen calar foc al país abans que deixar-se sotmetre per un govern espanyolista fanàtic.

 

Grans Records, la cerveseria i botiga de discos de Lleida i Pau Pèrrim, l’autor de Terra Cremada, s’han posat d’acord per crear una cervesa a l’alçada de la tensió narrativa d'aquesta ja popular novel·la gràfica.

 

Terra Cremada no és una cervesa com les altres, no és cap eslògan de cervesa comercial sinó que és el resultat d’un projecte col·lectiu nascut de la passió per la feina ben feta.  

El resultat és un producte acurat que es materialitza en la cervesa d’alta graduació que teniu a les mans.

Alceu les ampolles, brindeu ben fort per la llibertat i engoliu Terra Cremada coll avall com si fos la darrera cervesa que tasteu! Per si de cas, no llenceu les ampolles al contenidor: De ben segur que hi trobareu algun altre ús interessant abans del seu reciclatge. 

 

Una cervesa del país, forta, negra i torrada com la Catalunya de Terra Cremada

Terra Cremada és una cervesa feta a Catalunya, elaborada al Pallars Jussà amb ingredients de màxima qualitat. És una cervesa complexa, de lectura lenta i molts matisos.

El seu color fosc, amb petits reflexos marrons és el fruit de bullir una gran quantitat de maltes molt torrades a les quals es van afegir mores i gerds per donar-li un bri d’esperança a tanta foscor.

 

Terra Cremada és una Imperial Stout com Déu mana! Porta el llúpol, la profunditat i el grau alcohòlic necessaris per ser considerada com a tal. Estàs degustant el sabor d’una part de la nostra terra, amb l’aspre aroma de la pols de la cendra. Pulvus eris et pulvus reverteris.    

 

Quatre etiquetes, quatre caràcters: Una sola Imperial Stout

Encara que al còmic Terra Cremada no hi ha protagonistes definits, l’autor i Grans Records han volgut identificar a les etiquetes de les ampolles, quatre personatges que apareixen en aquesta distòpia catalana: un integrant de les FEMS (Fuerzas Especiales y Milícias de Seguridad), un del Servicio Colaboracionista Catalán (SCC), una militant de la resistència i un membre de la burgesia anticolonialista. Tant se val quin d’ells et caigui a les mans: tastaràs, en tot moment, la mateixa poderosa sensació d’una Imperial Stout.

 

Ampolla o barril: Esculls tu.

Majoritàriament, trobareu Terra Cremada servida en ampolla als vostres locals de capçalera. Pensada per satisfer col·leccionistes, regalar-la als vostres amics i amigues o gaudir-ne allà on vulgueu, l’ampolla de cervesa Terra Cremada està destinada a convertir-se en una icona de culte.

Al mateix temps, també servirem Terra Cremada en barril en alguns establiments estratègics per tal que tothom pugui tastar la nostra imperial stout a pleret, en els vostres dies i nits de joia, lluita i reivindicació.

 

Per poder-la degustar en tota la seva esplendor, us recomanem prendre Terra Cremada en una copa lleugerament tancada per la part superior, La temperatura ideal per a gaudir-la plenament és de 6 a 8 ºC.

Contingut Alc. 12% vol.

 

La cervesa, com els còmics, és cultura: consumiu-la amb els cinc sentits.

Feu servir aquest formulari per contactar amb nosaltres, si la voleu oferir al vostre local.

Per més informació feu servir el formulari al final d'aquesta pàgina.

Salut!