Logo_Cervesa.png

Grans Records, la cerveseria i botiga de discos de Lleida Pau Pèrrim, l’autor de Terra Cremada, s’han posat d’acord a crear una cervesa a l’alçada de la tensió narrativa d'aquesta ja popular novel·la gràfica.


Terra Cremada no és una cervesa com les altres, no és cap eslògan de cervesa comercial sinó que és el resultat d’un projecte col·lectiu nascut de la passió per la feina ben feta.  

Alceu les ampolles, brindeu ben fort per la llibertat i engoliu Terra Cremada coll avall com si fos la darrera cervesa que tasteu, aquest món s'acaba. 

web-cervesaTC_24.png

Terra Cremada és una cervesa feta a Catalunya, elaborada al Pallars Jussà amb ingredients de màxima qualitat. És una cervesa complexa, de lectura lenta i molts matisos.
 

El seu color fosc, amb petits reflexos marrons és el fruit de bullir una gran quantitat de maltes molt torrades a les quals es van afegir mores i gerds per donar-li un bri d’esperança a tanta foscor.

 

Terra Cremada és una Imperial Stout com Déu mana! Porta el llúpol, la profunditat i el grau alcohòlic necessaris per ser considerada com a tal. Estàs degustant el sabor d’una part de la nostra terra, amb l’aspre aroma de la pols de la cendra. Pulvus eris et pulvus reverteris.    

4ampolles.png
web-cervesaTC_31.png

Encara que al còmic Terra Cremada no hi ha protagonistes definits, l’autor i Grans Records han volgut identificar a les etiquetes de les ampolles, quatre personatges que apareixen en aquesta distòpia catalana: un integrant de les FEMS (Fuerzas Especiales y Milícias de Seguridad), un del Servicio Colaboracionista Catalán (SCC), una militant de la resistència i un membre de la burgesia anticolonialista. Tant se val quin d’ells et caigui a les mans: tastaràs, en tot moment la mateixa poderosa sensació d’una 

Imperial Stout.

web-cervesaTC_38.png

Majoritàriament, trobareu Terra Cremada servida en ampolla als vostres locals de capçalera. Pensada per satisfer col·leccionistes, regalar-la als vostres amics i amigues o gaudir-ne allà on vulgueu, l’ampolla de cervesa Terra Cremada està destinada a convertir-se en una icona de culte.

Al mateix temps, també servirem Terra Cremada en barril en alguns establiments estratègics per tal que tothom pugui tastar la nostra imperial stout a pleret, en els vostres dies i nits de joia, lluita i reivindicació.

Contacta

Gràcies per contactar

Pots baixar-te imatges el el kit de premsa aqui.

 

La cervesa Terra Cremada està inspirada en el relat distòpic del mateix nom.
Terra Cremada és una història de ficció. Qualsevol semblança argumental amb la realitat és pura coincidència.

"La cervesa dels que la volem cremada abans que subjugada" (*)

(*) L’eslògan fa referència a l’argument del còmic Terra Cremada, on els catalans prefereixen calar foc al país abans que ser expulsats cap a l’exili per les forces d’ocupació (FEMS).

© Pau Pèrrim 2019